Gratis spel


Många gratis bets är exklusiva för OLBG så klicka på länkarna på denna sida för att kvalificera dig 

  1000 kr BONUS

  1000kr Välkomstbonus

  Endast för nya kunder. Upp till 1 000 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Måste hämtas inom 7 dagar efter registrering.

  18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

  4
  ut ur 5 baserat på 29 recensioner

  Nya Kunder Fä Upp Till 1.000KR I Spelkrediter!

  Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

  18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

  4.7
  ut ur 5 baserat på 118 recensioner
  1000KR BONUS

  Få upp till 1000kr Gratisspel

  Nya kunder endast. Kampanjkod SV1000. First part – min. insättning 50kr/5€, min. odds 1.5, 50% free bet upp till 500kr/50€. Second part – min. 2000kr/200€ omsättning, min. 5 fler bets, min. odds 1.5 var, få ett till 500kr/50€ free bet (15 dagars utöpande), online/mobil, free bet/spelare/betalningsmetod/landrestriktioner tillkommer.

  18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

  3.7
  ut ur 5 baserat på 15 recensioner
  1000KR BONUS

  200% UPP TILL 1000KR

  Öppna ett konto - det tar bara någon minut - sätt in 500kr och få 1500kr att spela foör + 50 freespins på casinot - Bonusen är giltig i 30 dagar och den maåste omsättas 5 gånger till lägsta odds 1.40

  18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

  4
  ut ur 5 baserat på 6 recensioner
  1000KR BONUS

  100% BONUS UPP TILL 1000KR

  Hämta din bonus från sidan "Kampanjer", där du kan välja hur stor bonus du vill ha (100-1000kr). Bonusen är giltig i 90 dagar, och måste omsättas 4 gånger till lägsta odds 1.6. Notera att spelen måste placeras under Odds, ej Spelbörsen.

  18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

  4.6
  ut ur 5 baserat på 40 recensioner
 • Vad är bonus bets?

  Ett bonus bet är, eller ska i teorin, vara exakt det, ett bet som du får i form av en bonus som du sedan kan ersätta med en chans att vinna riktiga pengar. I verkligheten så är det dock mer komplicerat, där villkoren och förhållandena varierar mellan spelbolagen och deras bonus bets, välkomsterbjudanden eller erbjudanden för nya medlemmar.

  Vi försöker att förklara bonus bet och erbjudanden för nya medlemmar så bra det går med tanke på den plattform som vi har, men klicka gärna in på spelbolagens hemsidor och läs igenom deras villkor innan ni blir medlemmar.

  Många erbjudanden kräver att man sätter in pengar först och att man lägger ett bet. Det första bettet eller det kvalificerande bettet behöver ofta läggas mellan givna odds. T.ex. så kan ett villkor se ut så här:

  ”Det kvalificerande bettet måste vara minst 4/5 i odds”.

  Ofta är det första bettet som du lägger ett kvalificerande bet och den mängden pengar som du lägger på det bettet kommer att matchas (upp till en viss nivå) med ett bonus bet av samma mängd.

  Det finns dock olika variationer som beror på vilket spelbolag det handlar om.

 • Vad är skillnaden på ett free bet och ett bonus bet?

  Insättningsbonusar håller på at bli mer populärt än gratisspel på betting siter just nu. Ofta så matchar spelbolagen insättningarna som du gör upp till en viss nivå med bonuspengar. Återigen så finns det minimumkrav, som t.ex. att du måste lägga ett bet över ett speciellt odds för att kvalificera för den första insättningsbonusen. Sen så kan det också finnas mer villkor som hur många gånger du måste spela eller hur mycket du måste vinna för att kunna ta ut dina vinster från bonuspengarna.

  Som alltid, var försiktig när du läser igenom villkoren och var säker på att du är villig att acceptera de förutsättningar som krävs innan du blir medlem på ett spelbolag.

  Insättningsbonusar kan dock vara ett bra sätt att komma igång hos ett spelbolag. Vissa erbjuder bonusar upp till 1000 SEK istället för gratispel. Så, din 1000 SEK första insättning kan resultera i att du har 4000 SEK att spela för. Om du kan bli framgångsrik med dina bets och möter villkoren så kan det bli väldigt gynnsamt.

 • Kan du få bonus bets utan att göra en insättning?

  Bonus bets utan insättningskrav är självklart väldigt populära eftersom att de erbjuder en möjlighet att testa ett spelbolag, samt möjligheten att försöka vinna riktiga pengar utan någon risk.

  Eftersom att det är ett väldigt bra erbjudande så är det också en väldigt dyr kampanj att göra och blir mer och mer sällsynt.

  Free bets-erbjudanden utan insättningskrav är begränsade för en kort period eller så är det ett visst antal gratisspel som är tillgängliga. För att vara säker på att du inte missar några gratisspelserbjudanden utan insättningskrav, kolla med OLGB regelbundet.

 • Vad är de senaste 2018 Free Bets?

  Vi har lagt till många av dessa på OLBG och listar de senaste free bet-erbjudandena. Erbjudandena uppdateras regelbundet och nya spelbolag läggs till regelbundet, så återkom gärna för att se när nya erbjudanden dyker upp.

 • Vad är de bästa bonus bets-erbjudandena för nuvarande användare?

  Det är så många bonus bets för nya kunder som går med i ett spelbolag, men bonus bets för nuvarande kunder är svårare att hitta. Vi har undersökt för er, och har upptäckt alla spelbolag som har free bet-klubbar tillgängliga.

  Spelbolag blir bättre på att belöna lojaliteten hos deras kunder och många har skapat free bet-klubbar. Vad de gör är i grund och botten som så att de erbjuder gratisspel efter att kunden har lagt flera bets, eller ibland, olika typer av bets.