Betway Recension

1000 kr BONUS

1000kr Välkomstbonus

Endast för nya kunder. Upp till 1 000 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Måste hämtas inom 7 dagar efter registrering.

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

4
ut ur 5 baserat på 29 recensioner

Betway bästa funktioner

  • Betway lojalitetsprogram
  • Kombo-boost på fotboll
  • Hos Betway erbjuds du som spelare en bra support
4.3 ut av 5

Betway Information och bookmaker's recensioner

Kolla vad användarna säger om Betway

W
wildbillsghost
5

"SNABBT OCH EFFEKTIVT"

Reviewed: October 2013
by wildbillsghost

Beslutade att ta det generösa erbjudandet med Betway, via OLBG, och allt gick väldigt smidigt när det kom till det nya kontot. Registreringen tar bara en minut och mitt konto var redo för att satsa omedelbart. Anmälnings erbjudandet är anständigt, om du lägger in och satsar, säg 50, matchar de det - enkelt. Webbplatsen ser rent och städad på första utseendet med navigering enkelt och enkelt. Jag vill inte förolämpa dig med någon BS om att det är den största saken sedan skivat bröd - det är en bookie-sida och gör exakt vad en bookingsida ska göra men det gör det bra och har gott om marknader från hela världen om du kan inte hitta vad du vill ha här ser du nog inte ut. Ett bra första intryck, jag måste vara ärlig.

5 out of 5 users found this helpful

L
LiamITK
5

"Inte dåligt"

Reviewed: April 2014
by LiamITK

Jag brukar använda en mängd olika online bookies men när jag såg matchade bonusen trodde jag att jag skulle skapa ett konto. Till min otrohet var den mobila platsen det enklaste jag någonsin använt normalt tar det ungefär en vecka vänja mig Jag har funnit mig själv med att använda Betway mycket! Jag hade också en quiery och kontakten är väldigt enkel det tar ungefär 3 sekunder att ansluta till någon och jag fick även ett telefonsamtal den följande dagen som erbjuder mig en annan ingen insättning gratis satsning! Jag gillar ganska gratis satsningar så jag håller fast vid att vinna med betway!

7 out of 7 users found this helpful

P
Padge
5

"Imponerande"

Reviewed: October 2013
by Padge

Att vara medlem i olika online bookmakers, tenderar jag nu att göra det mesta av mina satsningar på sina mobila webbplatser och några är blekta imitationer av skrivbordsversionerna. Jag blev väldigt trevlig överraskad med Betway, eftersom det är extremt lätt att navigera, ett stort utbud av sporter både i spel och före av och webbplatsen är mycket välkomnande med superb grafik. Jag skulle gärna rekommendera detta till någon utan välkomstbonus, men med 100% på erbjudandet är det enkelt

4 out of 4 users found this helpful

I
InsideMan
4

"En underrated bookmaker?"

Reviewed: October 2013
by InsideMan

Jag öppnade ett konto med dem och deponerade det önskade beloppet för att välja in för erbjudandet om gratis satsning och min kostnadsfria satsning blev omedelbart krediterad på mitt konto så jag trodde det var ganska imponerande. En annan sak som jag tyckte var bra var när jag bestämde mig för att ha en in-play tennis satsning, slutade spelaren att bli skadad och spelet stoppades men jag förväntade mig aldrig att bli återbetalad på mitt spel men det är precis vad Betway gjorde och Jag blev förvånad över det. De har ett brett utbud av sport att satsa på och den första insättningsbonusen är väl värt att ta så mycket runt en bra bookmaker. 4/5 stjärnor.

4 out of 4 users found this helpful

R
rogerk13
4

"En bra bookmaker som förtjänar en större publik"

Reviewed: October 2013
by rogerk13

Jag har bara börjat använda Betway nyligen och måste säga att jag har varit ganska imponerad. I stort sett tittar jag bara på fotbollsmarknader men det här är ett område de täcker mycket bra. Till skillnad från andra bookmakers gör de bra lockande erbjudanden som är mycket värda. Också anständigt på NFL. De gör också bra moneyback som en gratis satsning om det är din sak. Definitivt värt ett försök.

4 out of 4 users found this helpful

N
NorwayBets
4

"Första utseende verkar trevligt"

Reviewed: January 2015
by NorwayBets

God överblick och det är lätt att komma till rätt satsningar. Utmärkt kundservice, och jag chattade med en i två timmar, med att hon var lika trevlig hela tiden. Ger dig en anständig bonus på gratis spel som du måste placera på odds över 1,75. Detta är min 2: a bookie, och det är värre än bet365, men ger en bra bonus och har en bra layout.

4 out of 4 users found this helpful

R
rjholland
3

"Bra men inget nytt"

Reviewed: October 2013
by rjholland

Jag hittade webbplatsen mycket användarvänlig det är tydligt och enkelt att navigera runt. Det finns gott om sport att satsa på med många vanliga marknader. Den kostnadsfria satsningen är lätt att låsa upp och relaterar till din första insättning i stället för enheten för din första satsning, så det skiljer sig något från andra bookmakers och en bra rita. Minsta uttag på € 20 är lite ovanligt men jag tvivlar på att det kommer att släcka någon. Jag tycker att de är en solid bookie med en anständig webbplatform. Men på en sådan mättad marknad har du verkligen fått skära ut din egen nisch och jag känner inte att Betway gör det. Jag har jämfört sina odds på odds-jämförelsessidor och de verkar inte vara en stand-out på många priser som de verkar köra några av de vanliga kampanjerna men ingenting bort från resten av marknaden och jag kan inte riktigt se en anledning till att jag borde satsa med dem över en annan bookmaker som kör bättre kampanjer och erbjuder större odds. Skulle jag satsa med dem igen? Ja, det är en bra hemsida med massor av marknader. Ska jag satsa med dem igen? I verkligheten, förmodligen inte, finns det så många bookmakare runt att du verkligen måste sticka ut från publiken och erbjuda mig något annat.

1 user found this helpful

Ingen av våra användare betygsatte denna med 2 utav 5 stjärnor.

Ingen av våra användare betygsatte denna med 1 utav 5 stjärnor.

1000 kr BONUS

1000kr Välkomstbonus

Endast för nya kunder. Upp till 1 000 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Måste hämtas inom 7 dagar efter registrering.

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

4
ut ur 5 baserat på 29 recensioner