888 Recension

1000 kr BONUS

100% Bonus Upp Till 1000 KR

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

3.2
ut ur 5 baserat på 13 recensioner

888 bästa funktioner

  • Lätt att använda webbplats och mobilapp
  • Bra bonusar för nya och gamla kunder
  • Lätt att använda
3.7 ut av 5

888Sport Information och bookmaker's recensioner

Kolla vad användarna säger om 888Sport

Ingen av våra användare betygsatte denna med 5 utav 5 stjärnor.

A
adamross
4

"Användbar tillägg till min portfölj"

Reviewed: January 2014
by adamross

Jag har nyligen öppnat ett konto med 888Sport via OLBG. Jag tycker att det är ett mycket användbart konto att ha. Marknaderna visas tydligt och jag hittade skärmlayouten intuitiv och lätt att följa.  Jag gillade också den lättanvända metoden för att markera vadslagning. Det finns en rad sportevenemang och armaturer som omfattas. Marknaderna som ingår i evenemangen är också omfattande. Jag hittade avsnittet "Extra" för att vara användbart med referenser till statistik, kalendrar och lediga resultat tillgängliga - men hålls borta från att röra huvudskärmen. Den första inbjudan som erbjuds är frestande och borde övertyga nya kontoinnehavare att stanna hos 888Sport för ett antal satsningar, så att de får möjlighet att bestämma om kontot är rätt för dem. Sammantaget rekommenderar jag OLBG-användare som ännu inte har tagit stödet med 888Sport för att göra det.

4 out of 4 users found this helpful

S
sundown
4

"bättre än dessa betyg"

Reviewed: May 2010
by sundown

verkar mig lite undervärderad av betyg här.  Några mycket bra priser på fotboll; korrekta poängpriser alltid bland de bästa, om inte bäst. Mycket konkurrenskraftig rita ingen satsning på marknaden till. Du kan hitta bra priser på tennis också. Daglig matchningslista.  Jag tycker det är lätt att navigera och inga problem med betslipsna. Trevlig bookie

4 out of 4 users found this helpful

P
punting4profit
4

"Anständigt med några små problem att reparera"

Reviewed: January 2014
by punting4profit

För mig tycker jag att 888sport har förbättrats mycket under det senaste året till 18 månader. Jag gillar färgschemat på webbplatsen. En måste ha booket när de är bästa pris över ditt val. Ett okänt erbjudande 3 och en halv stjärnor för mig just nu

4 out of 4 users found this helpful

S
sidvicious
3

"Ytterligare val"

Reviewed: January 2014
by sidvicious

Vad kan jag säga, jag gillar svart och orange! Att åt sidan, som många av recensionerna, 888 har sällan de bästa oddsen, men jag är ännu att se att den har de värsta oddsen. Jag har tenderat att hålla mig till 3 eller 4 största bookmakare baserat på användarvänligheten av deras webbplats / app och deras odds. 888 är lätt att använda och ger mig en extra jämförelse för odds-värdet. Totalt sett ett välkommet tillägg till min bookmaker-svit.

5 out of 5 users found this helpful

C
coxy123
3

"Bra priser och marknader"

Reviewed: January 2014
by coxy123

Jag brukar bara använda 888sport ibland eftersom de har stått ut priser på fotbollsmålskyttar och när de tittar på live fotboll, erbjuder de priser för spelare att träffa posten / baren som är en rolig marknad som håller dig intresserad under matchen.

4 out of 4 users found this helpful

Ingen av våra användare betygsatte denna med 2 utav 5 stjärnor.

Ingen av våra användare betygsatte denna med 1 utav 5 stjärnor.

1000 kr BONUS

100% Bonus Upp Till 1000 KR

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

3.2
ut ur 5 baserat på 13 recensioner